Denne butikken er beregnet på forhandlere og delelagerpersonale. Derfor er både nettopris og veiledende pris oppgitt.

Men det trengs ikke brukernav eller passord for å handle, derfor kan hvemsomhelst handle her og oppnå gunstige priser! Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du skal på verksted er det neppe noen som godtar medbragte deler. Se også punktet "Betingelser - Angrerett"

Varene er oppdelt i grupper og sortert etter navn, noe som gjør det enkelt å finne frem hvis du vet hva delen heter. Klikk på "Søk"  for mer informasjon.

Her finner du hovedsaklig originaldeler. Opel-deler er kjent for å være billige, i denne butikken blir de enda billigere!

Dette fordi du sparer et omsetningsledd; delelagerekspeditøren! Web-deler AS har heller ikke eget lager, men benytter opel-forhandlers lager! At all betaling skjer med kort gjør det enda mer effektivt og vi sparer en masse regnskapsarbeid. NB! Kortet blir ikke trukket før varene er sendt! Beløpet vil imidlertid fremkomme på kontoutdraget med en gang som "autorisert", dvs sperret til transaksjonen er avsluttet. Hvis varene mot formodning ikke kan leveres, vil aurorasjonen automatisk bli slettet 1 mnd etter. 

Gjør delelagerjobben selv og finn frem i våre enkle kataloger. Her er ingen manuell ekspedering! Bestillinger går rett til forsendelse fra opel-forhandler! Vær imidlertid sikker på du bestiller riktig; vi kan normalt ikke ta i retur hvis du bestiller feil, se "Betingelser - Angrerett".

Prisene ligger i butikken, og totalprisen får du opp når du har gjort klar ordren. Blir det for dyrt kan du annulere!

 

 

   Mail oss.